Rootconceler en dark tone volumizing dry shampoo

Geplaatst in: Geen categorie 0

Heb je een uitgroei die je snel wilt verbergen omdat je geen tijd hebt gehad om naar de kapper te gaan? Of wil je gewoon even wachten tot het beter uitkomt met de kerst? Geen probleem! Met de Natulique root concealer kan je een goede dekking geven en gelijk je haar en hoofdhuid verzorgen. Een echte MUSThave voor deze drukke tijden!

De Root Concealers van Natulique zijn twee gloednieuwe, revolutionaire transfer-proof en instant ‘touch-up’ concealers voor wortel en uitgroei, verkrijgbaar in de kleuren licht- en donkerbruin..

Een geavanceerde licht gewicht formule camoufleert de uitgroei en grijs haar binnen enkele seconden. De nieuwe NATULIQUE Root Concealers zijn perfect voor tussentijdse kleurbehandelingen en salonbezoeken.

• Lichtbruin (niveau 5): is perfect voor lichtere tinten chocolade, kastanjebruin en amber.

• Donkerbruin (niveau 3): is perfect voor donkere tinten zoals koffiebruin en donkerkastanjebruin.

Geweldig voor tussen je kleurbehandelingen in als je er tiptop moet uitzien. Het dekt je uitgroei zonder vlekken of onaangename plakkerige resten. Speciaal geselecteerde natuurlijke ingrediënten hydrateren en verzorgen effectief om gezondere, sterkere wortels te ondersteunen.

Met toegevoegde biologische ingrediënten zoals:

Broccoliezaad olie:

Hydrateert de hoofdhuid, maakt glad en geeft glans.

Jojobazaadolie:

Rijk aan vitamine en mineralen, hydrateert het haar en versterkt de haarwortel, om effectief haaruitval te voorkomen en de haardikte en gezondere wortels te bevorderen.

Gebruik

Fix & go! Zo makkelijk is het om de root concealer te gebruiken: 

Gebruik op droog haar, maak scheidingen waar je de concealer wilt gebruiken en spray bewegend over je uitgroei op afstand van 20/30 cm. Laat even drogen en herhaal indien nodig. Kam het haar even door voor een goede verspreiding van het product.

Tip: wil je niet dat het op de rest van het haar komt, gebruik dan een krant of een stukje papier, waarmee je de rest van je haar mee kunt afdekken.

Wil je graag je uitgroei snel wegwerken en meteen volume in je haar?

Dan is de Natulique Dark tone volumizing dry shampoo perfect voor jou!

Deze onzichtbare droogshampoo is perfect voor het snel opfrissen van je haar. Zo kun je nog net een dag langer met je look rondlopen, zonder je haar te moetenwassen. Bosbes en jasmijn zorgen voor een gezond uitziend en natuurlijk schoon aanvoelend haar. De dry shampoo absorbeert bovendien overtollige talg en olie, vuil en ongewenste resten stylingsproducten, waardoor het haar verfrist, veerkrachtig en perfect handelbaar wordt.

De dry shampoo is speciaal ontwikkeld voor donker getint haar om te voorkomen dat zwarte of bruine lokken er wit of grijs uit gaan zien, zoals de gewone volumizing dry shampoo kan veroorzaken op donker haar. Je uitgroei verdwijnt dus wel een beetje, maar wil je écht een goede dekking, dan is de Rootconceler beter en kun je de Dark tone dry shampoo erna gebruiken.

Heb je weinig tijd of geen zin om je haar te wassen, maar wil je er wel op en top uitzien, gebruik dan de Dark tone volumizing dry shampoo. 

Gebruik:

Gebruik op droog haar en houdt 20/30 cm van je haar af. Maak een scheiding waar je het wilt gebruiken en spray bewegend over de scheiding. Laat even drogen en kam het haar door of gebruik je vingers voor volume.