Manowi: meer dan alleen knippen en kleuren

Haarprofessionals voor jouw haar

Bij Manowi is iedereen welkom die waarde hecht aan zijn of haar haar én houdt van een stukje beleving, aandacht en service. Voor knippen, kleuren en speciaal kleuringen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien je hierbij altijd van het juiste advies, we zijn tenslotte niet voor niets haarprofessionals.

Heb je last van haarproblemen en/of hoofdhuidproblemen, dan gaan wij samen met jou kijken naar de juiste behandeling. Vooraf wordt een diagnose gesteld door Marion of Nancy en van daaruit bepalen we jouw behandelplan. Jij hebt hierin altijd een keuzevrijheid, het gaat immers om jouw haar. Natuurlijk werken we in alle gevallen wel met de juiste producten en willen we graag ergens naartoe gaan werken, maar waar naartoe is bespreekbaar!

Een traditionele behandeling is een andere beleving dan de 1-op-1 Exclusive Hair Experiences. Waar je bij die behandelingen alleen met Marion in de salon bent en je alle rust ervaart, is er tijdens deze behandelingen meer dynamiek en roering om je heen. Zoals je vaak al van een kapperszaak gewend bent! Je wordt geholpen door mensen die hun vak verstaan en die zichzelf continu blijven trainen om nog beter te worden in dat wat ze doen. Bij ons gaat het gewoonweg altijd net een stapje verder dan haar alleen.

Onze salon is zeker niet enkel en alleen gericht op haar- en hoofdhuidverbetering. Heb je geen haar- en/of hoofdhuidproblemen en wil je ‘gewoon’ goed geknipt, gekleurd en gestyled worden? No problem at all, ook dan ben je van harte welkom in Lage Mierde!

BASIS BEHANDELINGENPRIJS
Wassen, knippen & drogen - Dame€ 39,50
Wassen, knippen & drogen - Heer€ 34,50
Wassen, knippen & fohnen€ 52,00
Fohnen - vanaf€ 32,50
Kleuren - vanaf€ 42,00
Folie coupe soleil met Mediceuticals healthy hair solution - vanaf€ 75,00
Tondeuse€ 17,50
Knippen kind t/m 3€ 12,50
Knippen kind 4 t/m 12€ 17,50
Knippen jongeren 13 t/m 16€ 19,50
Knippen kinderen op vrij- of zaterdag€ 19,50

Maak nu direct een afspraak, we zien je graag bij Manowi!