Manowi: meer dan alleen knippen en kleuren

Haarprofessionals voor jouw haar

Bij Manowi is iedereen welkom die waarde hecht aan zijn of haar haar én houdt van een stukje beleving, aandacht en service. Voor knippen, kleuren en speciaal kleuringen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien je hierbij altijd van het juiste advies, we zijn tenslotte niet voor niets haarprofessionals.

Heb je last van haarproblemen en/of hoofdhuidproblemen, dan gaan wij samen met jou kijken naar de juiste behandeling. Vooraf wordt een diagnose gesteld door Marion of Nancy en van daaruit bepalen we jouw behandelplan. Jij hebt hierin altijd een keuzevrijheid, het gaat immers om jouw haar. Natuurlijk werken we in alle gevallen wel met de juiste producten en willen we graag ergens naartoe gaan werken, maar waar naartoe is bespreekbaar!

Een traditionele behandeling is een andere beleving dan de 1-op-1 Exclusive Hair Experiences. Waar je bij die behandelingen alleen met Marion in de salon bent en je alle rust ervaart, is er tijdens deze behandelingen meer dynamiek en roering om je heen. Zoals je vaak al van een kapperszaak gewend bent! Je wordt geholpen door mensen die hun vak verstaan en die zichzelf continu blijven trainen om nog beter te worden in dat wat ze doen. Bij ons gaat het gewoonweg altijd net een stapje verder dan haar alleen.

Onze salon is zeker niet enkel en alleen gericht op haar- en hoofdhuidverbetering. Heb je geen haar- en/of hoofdhuidproblemen en wil je ‘gewoon’ goed geknipt, gekleurd en gestyled worden? No problem at all, ook dan ben je van harte welkom in Lage Mierde!

BASIS BEHANDELINGENPRIJS
Wassen, knippen & drogen - Dame€ 37,50
Wassen, knippen & drogen - Heer€ 32,50
Wassen, knippen & fohnen€ 52,00
Fohnen - vanaf€ 27,50
Kleuren - vanaf€ 41,00
Folie Coupe Soleil behandeling met pH Bonder - vanaf€ 77,50
Tondeuse€ 17,50
Knippen kind t/m 3€ 12,50
Knippen kind 4 t/m 12€ 17,50
Knippen jongeren 13 t/m 16€ 19,50
Knippen kinderen op vrij- of zaterdag€ 19,50

Manowi Academy

Manowi Academy is het opleidingstraject van Manowi. Zo trainen wij onze professionals alle kneepjes van het vak. Kies je voor een behandeling in de Manowi Academy, dan word je geholpen door een van onze professionals in opleiding. Zij zijn nog aan het leren, maar dat is voor hen geen belemmering om het beste te willen voor jou en je haar! Met onze specialisten achter zich, leveren zij de gewenste kwaliteit die je mag verwachten van een exclusieve kapper. Jouw voordeel? Een behandeling (ook knippen, kleuren en speciaal kleuringen) tegen een gereduceerd tarief!

Maak nu direct een afspraak, we zien je graag bij Manowi!