Haarproblemen.

Haarproblemen zijn niet alleen vervelend, vaak hebben ze ook een negatieve uitwerking op je zelfvertrouwen. Met een haaranalyse door een van onze professionals halen we de oorzaak boven water en stellen we samen met jou een behandelplan op. In de loop der jaren hebben we ons ontwikkeld tot rasechte haarspecialisten die weten wat ze doen. Onze missie is om jou, je haar én je hoofdhuid weer te laten stralen!

Er bestaan voor alle haarproblemen passende oplossingen, dus laat je niet afschepen met de reactie dat ‘er niks meer aan te doen is’! Wij geloven erin dat jouw haarproblemen je niet hoeven te belemmeren in je dagelijkse doen en laten, en zijn zeer gedreven om jou je zelfvertrouwen weer terug te geven. Neem eens contact op als je meer wil weten over onze haaranalyse of boek direct een haaranalyse.

Mogelijke oorzaken hoofdhuid- en haarproblemen

Wij zeggen wel eens ‘zoveel mensen, zoveel haarproblemen’. Dat lijkt misschien een beetje overdreven, maar wat veel mensen zich niet realiseren, is dat mooi, gezond haar geen gegeven is. Iedere man of vrouw is anders, en zo ook zijn/haar haren. Ieder haartype heeft bovendien een andere verzorging nodig. Met een haaranalyse van Manowi bepalen we eerst de oorzaak van je haarproblemen en kijken we van daaruit wat het beste bij jouw hoofdhuid en haar past.

Mogelijke oorzaken van hoofdhuid- en haarproblemen kunnen zijn:

Manowi, hoofdhuid-, haar- én hormoonspecialist

Tijdens onze haaranalyse kijken we niet alleen naar jouw haar. De conditie van je hoofdhuid is zoals gezegd ook belangrijk. Na de haaranalyse stellen we samen een behandelplan op, compleet afgestemd op jouw haarproblemen. Je krijgt bij ons je eigen persoonlijke haarspecialist die op en top op de hoogte is van jouw (haar)situatie. Samen zorgen jullie ervoor dat je weer kunt genieten van je haar zoals je dat altijd deed.

Daarnaast is het ook mogelijk om een van de Vitality Treatments bij Marion te boeken. Hier duik je dieper in de oorzaken van jouw haar- en/of hoofdhuidproblemen door ook te kijken naar de invloed van jouw hormonen. Samen met Marion werk je aan de hand van de 4 B's van Manowi aan het herstel van jouw hormonale disbalans.

Neem voor meer info en een adviesgesprek contact op met een haarspecialist van Manowi. We zien je graag in onze salon in Lage Mierde.

TESTIMONIAL
haarproblemen quote"Na mijn vorige zwangerschap had ik er ook last van: flinke haaruitval! Tijdens die zwangerschap hield ik al mijn haren vast maar een kleine 3 maanden na de bevalling viel het flink uit. Ik was dus al een beetje voorbereid op het feit dat dat nu weer kon geboren na mijn laatste zwangerschap... Maar voor mijn gevoel viel het nu echt met trossen tegelijk uit. Veel extremer dan de vorige keer!
Daar zat ik dan, letterlijk met mijn handen in het haar en kale plekken op mijn hoofd...
Na een geruststellend telefoontje met de salon kon ik op zeer korte termijn langskomen bij Manowi. Na een analyse van mijn hoofdhuid met micro camera werd er een behandelplan opgezet, afgestemd op de conditie van mijn hoofdhuid en mijn type haar.
Eerst een dermabrasie behandeling van de hoofdhuid want mijn haarzakjes waren flink verstopt, zoals Marion mij had laten zien op de laptop aan de hand van de camera op mijn hoofdhuid. Dit voelde meteen als een verademing voor mijn hoofdhuid, letterlijk... zo'n fris gevoel!
Na de behandeling kreeg ik een vrijblijvend advies mee: thuis doorgaan met diverse producten uit de lijn van Nioxin. Een set met een shampoo, conditioner en scalp treatment.
Aanvullend voor de kalende plekjes bij mijn slaap en oren werd Intensive Treatment Hair Booster geadviseerd, zodat de groei van de nieuwe haartjes daar gestimuleerd zou worden. Dit advies heb ik aangenomen en de producten heb ik aangeschaft in de salon.
Nu een paar weken verder is het haarverlies weer op een normaal niveau (zoals voor de zwangerschap) en zijn de kalende plekjes verdwenen door de flink groeiende nieuwe haartjes! Mocht je ook last hebben van haarverlies na de zwangerschap dan kan ik je ten zeerste een bezoek aan MANOWI in Lage Mierde aanraden!"
A. uit Hapert