KOM… EN ERVAAR DE WERELD VAN MANOWI
MET DE MANOWI EXPERIENCE!

 

Wanneer?
Een maandelijks terugkerend event op maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur. De eerstvolgende datum voor de Manowi Experience is maandag 25 februari.

Voor wie?
Een ervaring beleven bij Manowi Experience is voor de vrouw of man die kwaliteit, service, hoogwaardige producten en een moment van rust hoog in het vaandel heeft staan.

Wat kunt u verwachten?
Tijdens de Manowi Experience kunt u genieten van een heerlijke wasbehandeling met vitaminenshot voor het haar, handmassage, persoonlijk advies en eventueel knippen en stylen onder het genot van een lekker hapje en drankje. U ervaart hoe het is om een exclusieve Hair Totaal behandeling van Manowi te ondergaan.

Investering?
De Manowi Experience beleeft u geheel kosteloos.

Reserveren?
Bel 013 509 1868 om de Manowi Experience te reserveren, er zijn slechts een paar plaatsen per keer beschikbaar!

Doel?
Wij willen u laten ervaren wat Manowi voor u in de toekomst kan betekenen.

Spelregels:

  • U kunt eenmalig gebruik maken van een Manowi Experience.
  • U bent nog geen klant van Manowi of u wilt overstappen van uw reguliere afspraken bij Manowi naar de exclusieve Manowi Haar Totaalbehandelingen.
  • Manowi Experience geboekt maar toch verhinderd? Meld u uiterlijk 48 uur vooraf via info@haarmodemanowi.nl af, zodat we nog tijdig iemand anders de Manowi Experience kunnen geven!

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Make-up advies en nagelstyliste, zaterdag 16 februari van 8.00h – 16.00h. Bij exclusieve kapper Manowi gratis make-up advies en nagelstyliste

Onze eigen visagiste Moniek Sanders- van Lierop komt deze dag met minerale make-up.

BeMineral is een zuivere minerale make-uplijn geschikt voor jong en oud en zowel vrouwen als mannen. Door de 100% natuurlijke samenstelling wordt beMineral zeer goed verdragen, ook door de geïrriteerde, gevoelige, eczematische huid en zelfs acné. Het sluit de huid niet af en laat de huid vrij ademen. Doordat de mineralen zich blenden met de huid zult u niet eens merken dat u make-up draagt.

Als u deze dag iets koopt of bestelt krijgt u 10% korting.

Speciaal voor u tijdens uw behandeling bij Manowi!

Ook kunt u een afspraak maken bij onze nagelstyliste Heidi voor prachtige gelnagels!

Alles onder één dak zodat u mooi de feestdagen in kunt gaan!

 

 

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Ondernemers opgelet: nog 3 vrije plaatsen!

Op 20 januari organiseerde Haarmode Manowi en Braintraining Profs(www.braintrainingprofs.nl) een tof en fijn dagdeel voor ondernemers waarin je jezelf in het zonnetje gezet kunt voelen.

Haarmode Manowi is gericht op authentieke presentatie van jouw personality als ondernemer. Met je haarcoupe wel te verstaan! Naast de perfecte hoofdpresentatie word je bij Manowi als ondernemer in de watten gelegd met goed eten, goed drinken, goede gesprekken, en een vooruit geplande jaaragenda, waardoor er op alle belangrijke momenten in jouw jaar tijd is gepland voor je. Goed leren zakelijk verleiden met je persoon-like-heid? Welkom bij Haarmode Manowi.

Braintraining Profs is een praktijk voor businesscoaching & braintraining voor ondernemers en ondernemende mensen. Wij katalyseren menselijke topprestaties, zodat jij als ondernemer zodoende stressvrij en zo scherp als een bos uien door het ondernemerslandschap kunt bewegen. Wat werkt/ werkt niet in je business? Leer straightforward verantwoordelijkheid te nemen voor je bedrijf en je leven. Praktisch en actiegericht in het hier en nu.

Kosteloos tweeënhalf uur durend programma in wisselende volgorde:

  • De ondernemersleefstijl: succesvol, overwerkt, competent & angstig (15 min presentatie).Braintraining event Manowi
  • Second opinion voor je verleiderskapsel (persoonlijk).
  • Je zakelijk verleiden factor (15 min presentatie).
  • Hoofdhuidmassage a la Manowi (persoonlijk).
  • Get your trash straight braintraining (15 min hersentraining demo – persoonlijk).

Vanuit het idee ‘je haar goed, je hoofd goed, je dag goed!’, werken wij samen om je een leuke & interessante middag voor te schotelen, waarin je naast een relaxende hoofdmassage na je braintraining, nog eens naar huis gaat met persoonlijke tips & tricks voor je haar én je onderneming. Kortom: geen omkijken meer naar je hoofd. Wij zorgen voor lekker eten en drinken. Geniet van een zondags moment waarin alles mag en niets moet samen met een select gezelschap andere ondernemers.

We hebben nog 3 vrije plaatsen deze dag: 2x in de ochtend (10-13 uur) en 1x in de middag (14-17 uur) Vraag om een uitnodiging door een mail te sturen naar marion@haarmodemanowi.nl

Ben je nu net te laat of komt het je niet goed uit? Vanwege de vele geïnteresseerden zal dit event in het voorjaar zeker nog een keer terug komen. Dus hou onze pagina in de gaten!

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

December actie Manowi voor WarChild

 

 

Manowi draagt WarChild een warm hart toe.

In december krijgt u €1,- korting op uw behandeling. Die euro’s doneren wij aan WarChild.

Lana Goutsmits-Gerssen gaat op 26 januari 2019 een spannende uitdaging aan: de Kili-Challenge voor WarChild. Lana zal 7 dagen lang door 5 klimaatzones klimmen naar de top van de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro. Deze berg is maar liefst 5895 meter hoog: één van de 7 “summits” van de wereld. Dit doet zij om aandacht te vragen en geld op te halen voor de projecten van WarChild.

Deze organisatie zet zich op een fantastische manier in om kinderen in oorlogsgebieden te helpen, door o.a. het creëren van safe spaces en het bieden van educatie. Wereldwijd groeit 1 op de 6 kinderen op in oorlog. En hoewel de oorlog niet zomaar te stoppen is, doet Lana er graag alles aan om het leven van oorlogskinderen zo “normaal” mogelijk te maken.

Helpt u haar mee? Meer informatie over haar motivatie en de Kili-Challenge kunt u vinden op haar persoonlijke actiepagina: acties.warchild.nl/actie/lanas-kili-challenge-voor-warchild

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Laat je haar knippen of je baard trimmen bij Only for Men in Reusel!
Female Barber Manowi is o.a. op de volgende zondagen
van 13.00 tot 17.00 uur aanwezig in de winkel:

26 augustus
28 oktober
25 november

Maak een afspraak bij één van de medewerkers van Only For Men zodat je zeker bent van een plekje!

Only For Men
Lindestraat 30
5541 EL Reusel
www.OnlyforMen.nl/Reusel

 

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++