NATULIQUE

Wij zijn enthousiast over NATULIQUE. Wij hechten waarde aan een product met natuurlijke ingrediƫnten en wij delen de filosofie, welke tot doel heeft een bijdrage te leveren aan de gezondheid van mens, dier en planeet. Met veel passie inspireert NATULIQUE ons met trainingen, inspiratiedagen en events. We geven graag persoonlijk advies en zijn supporters van een bewuste levensstijl, in een fashionable omgeving.

Bij Manowi gaan we dieper dan alleen huid en haren:

Vandaag de dag zijn we allemaal bezig met onze gezondheid. Van buiten en/of van binnenuit.

Het begint allemaal bij onze cellen, als deze onze voedingsstoffen die we binnen krijgen niet goed zuivert en rond brengt in ons lichaam gaat het al mis. We krijgen teveel omega 6 binnen (wat bijna alles is wat we in de supermarkt kopen) en veel te weinig omega 3 (komt uit vette vis). Zinzino heeft een lijn ontwikkeld met omega 3 en voedingssupplementen die ons lichaam nodig heeft. Deze lijn bevat van omega 3 tot voedingssupplementen voor de darmen, haaruitval tot shakes en voedingbars om af te vallen.

Redken Shades kleuring:

Met de zeer uitgebreide lijnen van shades en speciaal kleuringen zoals balayage, kunnen wij jou een totaalpakket aanbieden voor bereiken, behouden van jouw perfecte kleur. Vraag onze stylisten naar de beste combinatie van producten voor jouw haartype!