Redken is één van de topmerken op het gebied van haarverzorging en staat bekend om haar wetenschappelijke aanpak. Meer dan 40 jaar onderzoek heeft geleid tot geavanceerde technologieën en producten. De combinatie van wetenschap, de expertise van Redken stylisten en de passie voor fashion vormen de identiteit van Redken.

Met de zeer uitgebreide lijnen van kleuringen, verzorging en styling kunnen wij u een totaalpakket aanbieden voor bereiken, behouden en het stylen van uw perfecte kapsel! Vraag onze stylisten naar de beste combinatie van producten voor uw haartype!

 

 

 

De geavanceerde technologieën van NIOXIN bieden echte oplossingen om het beste te maken van het haar dat je hebt. Ze brengen een omslag in de haarverzorgingsbranche en bieden hoop en zelfvertrouwen aan mannen en vrouwen over de hele wereld.

NIOXIN maakt gebruik van geavanceerde technologieën voor dikker, dichter en voller uitziend haar. De gedrevenheid voor innovatie, ondersteund door onderzoek, stelt Nioxin in staat om meer dan 50% van de mensen wereldwijd te helpen die te maken hebben met dunner wordend haar.