Over Haarmode Manowi

Op zoek naar een echte haarspecialist? Dan zit je bij Manowi goed. Ons team bestaat uit vrouwen die echte specialisten zijn binnen hun vakgebied. Haarmode Manowi is niet alleen een luxe kapsalon waar je terecht kunt voor knippen en kleuren, het is ook de place to be als je te maken hebt met haarproblemen en hoofdhuidproblemen. Middels grondige hoofdhuid- en haaranalyses kunnen onze haarspecialisten een persoonlijk behandelplan opstellen dat erop gericht is je haar en huid weer optimaal gezond te krijgen.

Op onze pagina Haarproblemen vind je meer informatie.

Visie

Onze visie is helder: wij staan voor innovatie, verandering en groei. Het beste halen uit elkaar, onszelf en uit onze klanten, als deskundige hoofdhuid- en haarspecialisten. Dit alles in een omgeving van rust en harmonie, met enkel de beste producten voor hoofdhuid en haar.

Missie

Onze missie? Om zelfverzekerde mannen en vrouwen het beste uit zichzelf te laten halen, om bij te kunnen dragen aan een krachtige uitstraling. Zodat vrouwen zich weer op en top vrouw voelen, en mannen zich weer über mannelijk. Manowi ‘brings back sexyness!’