“Wat een ongelofelijke service bij de kapsalon van Manowi. Ik kreeg naast een knip- en kleurbehandeling ook een drankje met hapje aangeboden en een relaxte hoofdmassage. Ik waande me in een oase van rust waar ik volledig op mijn wenken bediend werd. Ik voelde me even een prinses, hihi! 
Naast de verwennerij weet Marion ook heel erg goed wat goed is voor je haren. Ik verfde mijn haren waardoor het beschadigd is geraakt. Marion heeft nu slechts twee keer mijn haren op haar manier behandeld en ze voelen nu heel acht aan en ik heb mijn natuurlijke krulllen weer echt terug gekregen! 
Top service en prijs-kwaliteit verhouding is helemaal in orde!”
Anke Verhagen

 

“Bij Manowi wordt er altijd goed advies gegeven. En jullie persoonlijke betrokkenheid waardeer ik enorm. Doordat er écht geluisterd word ga ik altijd super tevreden de deur uit!”
Wieteke van Gastel

 

“Een heerlijke middag gehad bij Manowi. Helemaal alleen samen met Marion in de salon met als kado een haarpakket met heerlijke behandelingen voor mijn haar, met heerlijke hapjes en smoothies, zelfs een wijntje om nog roziger te worden. Oh ja, ook nog een handmassage. Resultaat: helemaal tot rust gekomen, goed haaradvies en een mooie coupe. Dank je wel, Marion, ik heb ervan genoten!!. Een echte aanrader als je even tijd voor jezelf wilt nemen.”
Irene Bex

 

“Marion zorgt vanaf het moment dat je binnenkomt dat je in de watten wordt gelegd. Ze legt uit wat ze doet, geeft goede adviezen en gebruikt goede haarproducten. Het nieuwe concept met de Hair Totaal Pakketten (dan opent Marion enkel op afspraak de salon voor 1 klant) spreekt me erg aan. O ja en mijn haren zitten ook nog eens geweldig!” 
Emmy van Poeijer-Joosten

 

“Manowi is meer dan een kapsalon, Manowi is een belevenis op zich.
Ik werd ontvangen met een heerlijk kopje thee met een huisgemaakte lekkernij.
Nadat Marion tijdens het kopje thee had geluisterd naar mijn wensen begon ze aan de behandeling die helemaal in het teken stond van de wens van de klant vervullen en aandacht voor mij. Geen gewone was- en knipbeurt maar verwennerij tot in de kleinste puntjes.
Wat heerlijk om een kapper te hebben die écht alle tijd neemt voor haar klant, al voelde ik mij meer gast door de aandacht die zij gaf.
Lieve Marion, voor jou rijd ik graag naar Lage Mierde.”
Kathelijn Van Dongen

 

“Tijdens een bijeenkomst kwam ik met Marion in gesprek en ik was benieuwd wat Marion van mijn kapsel vond. Vakmanschap wordt dan direct duidelijk want kordaat en vriendelijk gaf zij haar visie op mijn haar. Een duidelijk, krachtig verhaal, dat geeft vertrouwen!
En niet voor niets, want in een fijne sfeer zorgt Marion er met haar team voor dat ik haar behandelijk als een moment voor mezelf ervaart, mijn haar perfect valt, een natuurlijk passende kleur heeft én ik het zelf eenvoudig kan stylen. Dankjewel Marion, tot snel!”
Elsbeth van Lienden