Wie zijn wij? MANOWI! Een dynamisch, professioneel team. 
Continue in beweging om te streven naar perfectie. Brutaal eerlijk kunnen kijken naar elkaar. 
Feedback geven daar waar nodig. En weer doorpakken. 

Zodat wij altijd krachtig voor onze klanten aanwezig kunnen zijn. 

Marion van Lierop

Mijn naam is Marion. Ik ben sinds 2002 eigenaresse van MANOWI.
Zelf ben ik gespecialiseerd in hoofdhuid- en haarproblemen. Ik coach mijn team om het allerbeste uit zichzelf te halen, eigen verantwoordelijkheid te pakken en van daaruit weer het beste uit onze klanten te halen.

Tot ziens in onze salon!

Veel liefs, 

Marion

Nancy Das

Mijn naam is Nancy Das, moeder van een zoon en ik kom uit Reusel. Ik zit al meer dan 25 jaar in het kappersvak, waarvan al 20 jaar als vaktechnisch trainer. Ik ben gespecialiseerd in kleur en kleurtechnieken, hoofdhuid- en haarproblemen en hairextentions.
Ik houd van uitdagingen en eerlijk advies geven, vandaar dat ik per 1 mei 2018 drie dagen in de week beschikbaar ben bij MANOWI.

 

Tot snel bij MANOWI!

Moniek van Lierop

Hallo, mijn naam is Moniek en ben visagiste bij MANOWI. Ik ben gespecialiseerd in make-up. Het is mijn passie mensen nog mooier te maken met make-up en ze stralend de deur uit te laten gaan. Bruidjes zijn aan het juiste adres bij Manowi voor haar en make-up voor de grote dag. Maar ook om bijvoorbeeld je make-up te laten verzorgen voor een fotoshoot of een feestje. Tevens wordt  er binnenkort vrijblijvend make-up advies gegeven tijdens een behandeling, op afspraak.

Tot snel bij MANOWI!

Liefs Moniek
Simone - Haarmode Manowi

Simone Kanen

"Hoi, ik ben Simone, stagiaire bij Manowi. Ik zit nu in mijn tweede jaar van mijn opleiding Salonmanager niveau 4. Vanaf heden kun je bij mij afspraken maken voor heren knippen! Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Manowi en ik hoop dat ik er nog heel veel mag leren.
Manowi voelt voor mij echt als een plek om tot rust te komen in een warme sfeer onder het genot van een gebakje, tosti of een lekker kaasplankje.

Ik hoop je snel te mogen ontvangen bij Manowi!

Liefs, Simone"