Team Manowi

Team Manowi bestaat uit gedreven, deskundige vrouwen die een kei zijn in hun vak! Dynamisch, professioneel en continu strevend naar perfectie. Wij zijn er niet alleen voor onze klanten, maar ook voor elkaar. Want alleen als wij brutaal eerlijk tegen elkaar durven te zijn, elkaar kritiek durven te geven waar nodig, en elkaar continu kunnen motiveren en stimuleren, kunnen we altijd krachtig zijn voor onze klanten. Zodat zij op hun beurt weer krachtig zijn naar de buitenwereld.

Marion van Lierop

Mijn naam is Marion. Ik ben sinds 2002 eigenaresse van MANOWI.
Zelf ben ik gespecialiseerd in hoofdhuid- en haarproblemen. Ik coach mijn team om het allerbeste uit zichzelf te halen, eigen verantwoordelijkheid te pakken en van daaruit weer het beste uit onze klanten te halen.

Tot ziens in onze salon!

Veel liefs, 

Marion

Nancy Das

Mijn naam is Nancy Das, moeder van een zoon en ik kom uit Reusel. Ik zit al meer dan 25 jaar in het kappersvak, waarvan al 20 jaar als vaktechnisch trainer. Ik ben gespecialiseerd in kleur en kleurtechnieken, hoofdhuid- en haarproblemen en hairextentions.
Ik houd van uitdagingen en eerlijk advies geven, vandaar dat ik per 1 mei 2018 drie dagen in de week beschikbaar ben bij MANOWI.

 

Tot snel bij MANOWI!

Moniek Sanders

Hallo, mijn naam is Moniek en ben visagiste bij MANOWI. Ik ben gespecialiseerd in make-up. Het is mijn passie mensen nog mooier te maken met make-up en ze stralend de deur uit te laten gaan. Bruidjes zijn aan het juiste adres bij Manowi voor haar en make-up voor de grote dag. Maar ook om bijvoorbeeld je make-up te laten verzorgen voor een fotoshoot of een feestje. Tevens wordt  er binnenkort vrijblijvend make-up advies gegeven tijdens een behandeling, op afspraak.

Tot snel bij MANOWI!

Liefs Moniek

Leona Leijen

Ik ben Leona Leijen en ik ben de nieuwe medewerker van Manowi!

 

Al van kleins af aan droom ik ervan om kapster te worden. En nu mag en kan ik dit eindelijk doen! Ik volg de BOL-opleiding van de kappersopleiding niveau 3 op het ROC-Tilburg. Dit houdt in dat ik de hele week naar school ga en 2 dagen stageloop. Ik weet nog niet waarin ik me na mijn opleiding wil specialiseren, maar ik sta voor alles open.

 

Waarom ik heb gekozen voor Manowi en niet voor een andere salon, is omdat de werkwijze en de sfeer hier heel anders is. Dat is precies wat me aanspreekt. 

 

Tot snel bij Manowi,

Groetjes Leona

Meike Raijmakers

Hoi iedereen!

Mijn naam is Meike en ik ben de nieuwe medewerkster van MANOWI. Ik volg de BBL-kappersopleiding in Tilburg, wat inhoudt dat ik één dag naar school ga en drie dagen werk. Ik heb voor het kappersvak gekozen omdat ik graag met het uiterlijk bezig ben, zowel dat van mezelf als van anderen. Na mijn opleiding wil ik me graag verder specialiseren in het kappersvak. In wat precies weet ik nog niet, alles staat nog open!

Ik ben bij MANOWI komen werken omdat het een heel ander soort kapsalon is dan je gewend bent. Je wordt hier als klant extra in de watten gelegd. Van een lekker gebakje bij binnenkomst tot een hoofdhuidmassage tijdens het wassen. Die extra services vind ik tof.

In mijn vrije tijd ga ik het liefst met vriendinnen leuke dingen doen. Naar de stad, lekker samen lunchen of ‘s avonds op stap, allemaal even gezellig!

Tot snel bij MANOWI,

Liefs Meike