Team Manowi

Team Manowi bestaat uit gedreven, deskundige vrouwen die een kei zijn in hun vak! Dynamisch, professioneel en continu strevend naar perfectie. Wij zijn er niet alleen voor onze klanten, maar ook voor elkaar. Want alleen als wij brutaal eerlijk tegen elkaar durven te zijn, elkaar kritiek durven te geven waar nodig, en elkaar continu kunnen motiveren en stimuleren, kunnen we altijd krachtig zijn voor onze klanten. Zodat zij op hun beurt weer krachtig zijn naar de buitenwereld.

Marion van Lierop

Mijn naam is Marion. Ik ben sinds 2002 eigenaresse van MANOWI.
Zelf ben ik gespecialiseerd in hoofdhuid- en haarproblemen. Ik coach mijn team om het allerbeste uit zichzelf te halen, eigen verantwoordelijkheid te pakken en van daaruit weer het beste uit onze klanten te halen.

Tot ziens in onze salon!

Veel liefs, 

Marion

Nancy Das

Mijn naam is Nancy Das, moeder van een zoon en ik kom uit Reusel. Ik zit al meer dan 25 jaar in het kappersvak, waarvan al 20 jaar als vaktechnisch trainer. Ik ben gespecialiseerd in kleur en kleurtechnieken, hoofdhuid- en haarproblemen en hairextentions.
Ik houd van uitdagingen en eerlijk advies geven, vandaar dat ik per 1 mei 2018 drie dagen in de week beschikbaar ben bij MANOWI.

 

Tot snel bij MANOWI!

Moniek Sanders

Hallo, mijn naam is Moniek en ben visagiste bij MANOWI. Ik ben gespecialiseerd in make-up. Het is mijn passie mensen nog mooier te maken met make-up en ze stralend de deur uit te laten gaan. Bruidjes zijn aan het juiste adres bij Manowi voor haar en make-up voor de grote dag. Maar ook om bijvoorbeeld je make-up te laten verzorgen voor een fotoshoot of een feestje. Tevens wordt  er binnenkort vrijblijvend make-up advies gegeven tijdens een behandeling, op afspraak.

Tot snel bij MANOWI!

Liefs Moniek