“Na mijn zwangerschap zat ik letterlijk met mijn handen in het haar”

Bladel | B. |

Na mijn vorige zwangerschap had ik er ook last van: flinke haaruitval! Tijdens die zwangerschap hield ik al mijn haren vast maar een kleine 3 maanden na de bevalling viel het flink uit. Ik was dus al een beetje voorbereid op het feit dat dat nu weer kon geboren na mijn laatste zwangerschap… Maar voor mijn gevoel viel het nu echt met trossen tegelijk uit. Veel extremer dan de vorige keer!
Daar zat ik dan, letterlijk met mijn handen in het haar en kale plekken op mijn hoofd…
Na een geruststellend telefoontje met de salon kon ik op zeer korte termijn langskomen bij Manowi. Na een analyse van mijn hoofdhuid met micro camera werd er een behandelplan opgezet, afgestemd op de conditie van mijn hoofdhuid en mijn type haar.
Eerst een dermabrasie behandeling van de hoofdhuid want mijn haarzakjes waren flink verstopt, zoals Marion mij had laten zien op de laptop aan de hand van de camera op mijn hoofdhuid. Dit voelde meteen als een verademing voor mijn hoofdhuid, letterlijk… zo’n fris gevoel!
Na de behandeling kreeg ik een vrijblijvend advies mee: thuis doorgaan met diverse producten uit de lijn van Nioxin. Een set met een shampoo, conditioner en scalp treatment.
Aanvullend voor de kalende plekjes bij mijn slaap en oren werd Intensive Treatment Hair Booster geadviseerd, zodat de groei van de nieuwe haartjes daar gestimuleerd zou worden. Dit advies heb ik aangenomen en de producten heb ik aangeschaft in de salon.
Nu een paar weken verder is het haarverlies weer op een normaal niveau (zoals voor de zwangerschap) en zijn de kalende plekjes verdwenen door de flink groeiende nieuwe haartjes!

Mocht je ook last hebben van haarverlies na de zwangerschap dan kan ik je ten zeerste een bezoek aan MANOWI in Lage Mierde aanraden!